Totalli is partner van Ecwid sinds 2023. Voor dit platform ontwikkelen we apps die de functionaliteit van webshops op dit platform uitbreiden. Maatwerk, maar dan voor iedereen die dat wil beschikbaar!

Over Ecwid

Ecwid is een webshopplatform dat als onderdeel van Lightspeed webshops aanbiedt aan het MKB. Het richt zich met name op het MKB (kleine tot middelgrote webshopeigenaren). Het grote voordeel van Ecwid: het biedt standaard zeer veel manieren (kanalen) om de producten online te verkopen. Direct via uw eigen webshop, of via integraties met andere platforms (verkoopkanalen) zoals Wix, Wordpress, Facebook, Instagram, of online marktplaatsen zoals Tiktok, Amazon of Google Shopping. Alleen vanuit één centrale beheerplek. 

Het is te beschouwen als een overkoepelend "meta-platform", in de zin dat u uw productcatalogus beheert via Ecwid, maar u zelf bepaalt via welk kanaal uw producten verkocht gaan worden. Veel mogelijkheden dus om uw producten op de markt te brengen!

totalli e-commerce & Ecwid

Wij ontwikkelen apps voor Ecwid "in-huis", maar ook maatwerk apps. Geen uitbestedingen dus, geen programmeurs die in het buitenland zitten, geen taal- of tijdissues. 

Hebt u vragen of interesse, of wilt u eens praten over de mogelijkheden, mail ons via support@totalli.nl.

Ecwid apps

Op dit moment bieden we 2 apps (plugins) voor het Ecwid platform:

  • "Share for Later": hiermee is het mogelijk om interessante producten op een Ecwid-webshop te kunnen "pinnen" en delen met anderen, als suggestie voor een kado of zomaar, ter inspiratie, of naar jezelf te sturen als een soort wensenlijst. Dat alles zonder in te hoeven loggen, dus zonder klant-account. Makkelijk, veilig, snel, en: leuk! Voor meer info zie onze Pin-and-Share documentatie- en helppagina
  • "Compare and Share": een vergelijkingstool waarmee je prdoctspecificaties makkelijker kunt vergelijken met elkaar. Met ook een optie om de overeenkomstige specificaties te markeren, zodat je snel kunt zien waar de verschillen tussen producten zitten. Handig voor bezoekers, en beter voor uw conversie, want bezoekers krijgen meer bruikbare productinformatie, en zullen eerder een keuze kunnen maken. Voor meer info zie onze Compare-and Share documentatie- en helppagina