Als partner van Lightspeed sinds 2012 bouwen we maatwerk-features voor dit webshop platform. We kennen het systeem van binnen en buiten en denken met u mee om een oplossing te bieden die past binnen dit platform en uw budget.

Bijvoorbeeld: een keuzehulp, een abandoned cart-feature of functie die bezoekers een mail stuurt wanneer een product weer op voorraad is. Of een techniek die productvarianten toont (kleuren, maten, configuraties etc.) waar dat niet standaard van toepassing is in Lightspeed.

logo Lightspeed

Lightspeed is een toonaangevend wereldwijd SAAS e-commerce platform, cloud-based, dus u hoeft de webshop niet zelf te hosten of bestanden zelf op uw computer te hebben staan. Alles draait online, in-the-cloud, en daardoor kunnen platform updates zeer snel worden doorgevoerd. U bent in een handomdraai online met uw webshop, met alle features die het standaard biedt, en dat zijn er nogal wat! Naast allerlei "thema's" (hoe uw shop eruit ziet en werkt) heeft Lightspeed vele "out-of-the-box" koppelingen met o.a. boekhoudpakketten, betaalmogelijkheden en transportdiensten. We ontwikkelen complete webshopthema's en nieuwe functionaliteiten voor Lightspeed.

totalli t|m e-commerce (zonder hoofdletter inderdaad ;) is business partner van Lightspeed (voorheen SEOshop) sinds 2012. Neem contact met ons op en start vandaag nog met Lightspeed.