Development

Bij totalli ontwikkelen we alle functionaliteit zelf. Dus al het programmeerwerk (code, scripting) doen we zelf. Alleen zo weten we precies hoe alles zo optimaal mogelijk gecodeerd wordt, en kunnen we aanpassingen zelf snel en efficiënt doorvoeren. Dit besteden we dus niet uit, dit doen we zelf.

Development

De code "onder de motorkap": daar draait uw webshop op. Oftewel programmeren. HTML, CSS, Javascript, Twig, Rain, PHP, Less, Sass, mySQL; allemaal termen waar u misschien wel of misschien niet van gehoord hebt. Hoeft ook niet; dat doen wij wel. Wij zorgen ervoor dat uw webshop zo snel mogelijk werkt, zo soepel mogelijk, en zo prettig mogelijk (de functionaliteit). Zodat uw bezoekers een prettige webshop-ervaring hebben. 

In-huis

We programmeren alles zelf, in-house. Zo kunnen we, vanuit vooraf vastgestelde programma-eisen, de beste manier vinden om de gewenste functionaliteit te bouwen, en zo efficient en snel mogelijk te laten werken. 

Page speed & "usability"

We programmeren met oog voor "page speed", zodat de pagina's zo snel en soepel mogelijk laden, en we zorgen dat zoekmachines smullen van de code, waardoor uw webshop hoger "gerankt" wordt in de zoekresultaten. Want de snelheid van websites speelt niet een rol bij Google en andere zoekmachines om de zoekresultaten te ordenen en op volgorde van relevantie te zetten, maar uiteraard ook bij de gebruikers, die verwachten dat ze zo min mogelijk hoeven te wachten tot webpagina's laden. Da's dus goed voor het gebruikersgemak ("usability"). 

icon Lightspeed eCom

Lightspeed eCom

Als partner van Lightspeed sinds 2012 bouwen we maatwerk-features voor dit webshop platform. We kennen het systeem van binnen en buiten en denken met u mee om een oplossing te bieden die past binnen dit platform en uw budget.

Lightspeed thema's

Wij ontwerpen en bouwen sinds 2013 thema's voor het Lightspeed eCom-platform. We kennen de ins en outs van dit veelgebruikte e-commerce platform om solide thema's te bouwen die je helpen je bedrijf te laten groeien. Kijk bijvoorbeeld eens naar ons Lightspeed thema "Berlin".

Lightspeed eCom: maatwerk

We ontwerpen en bouwen functies op maat voor dit webshop platform. Bijvoorbeeld een productkeuzehulp, een abandonment functie, of een functie die bezoekers een mail stuurt wanneer een product weer beschikbaar is (on-stock). Of een techniek die productvarianten (kleuren, maten, configuraties etc.) toont wanneer dat geen standaard optie is in Lightspeed.

Bijvoorbeeld: een keuzehulp, een abandoned cart-feature of functie die bezoekers een mail stuurt wanneer een product weer op voorraad is. Of een techniek die productvarianten toont (kleuren, maten, configuraties etc.) waar dat niet standaard van toepassing is in Lightspeed.

logo Lightspeed

Lightspeed is een toonaangevend wereldwijd SAAS e-commerce platform, cloud-based, dus u hoeft de webshop niet zelf te hosten of bestanden zelf op uw computer te hebben staan. Alles draait online, in-the-cloud, en daardoor kunnen platform updates zeer snel worden doorgevoerd. U bent in een handomdraai online met uw webshop, met alle features die het standaard biedt, en dat zijn er nogal wat! Naast allerlei "thema's" (hoe uw shop eruit ziet en werkt) heeft Lightspeed vele "out-of-the-box" koppelingen met o.a. boekhoudpakketten, betaalmogelijkheden en transportdiensten. We ontwikkelen complete webshopthema's en nieuwe functionaliteiten voor Lightspeed.

totalli t|m e-commerce (zonder hoofdletter inderdaad ;) is business partner van Lightspeed (voorheen SEOshop) sinds 2012. Neem contact met ons op en start vandaag nog met Lightspeed.

icon Ecwid apps

Ecwid apps

Totalli is partner van Ecwid sinds 2023. Voor dit platform ontwikkelen we apps die de functionaliteit van webshops op dit platform uitbreiden. Maatwerk, maar dan voor iedereen die dat wil beschikbaar!

Over Ecwid

Ecwid is een webshopplatform dat als onderdeel van Lightspeed webshops aanbiedt aan het MKB. Het richt zich met name op het MKB (kleine tot middelgrote webshopeigenaren). Het grote voordeel van Ecwid: het biedt standaard zeer veel manieren (kanalen) om de producten online te verkopen. Direct via uw eigen webshop, of via integraties met andere platforms (verkoopkanalen) zoals Wix, Wordpress, Facebook, Instagram, of online marktplaatsen zoals Tiktok, Amazon of Google Shopping. Alleen vanuit één centrale beheerplek. 

Het is te beschouwen als een overkoepelend "meta-platform", in de zin dat u uw productcatalogus beheert via Ecwid, maar u zelf bepaalt via welk kanaal uw producten verkocht gaan worden. Veel mogelijkheden dus om uw producten op de markt te brengen!

totalli e-commerce & Ecwid

Wij ontwikkelen apps voor Ecwid "in-huis", maar ook maatwerk apps. Geen uitbestedingen dus, geen programmeurs die in het buitenland zitten, geen taal- of tijdissues. 

Hebt u vragen of interesse, of wilt u eens praten over de mogelijkheden, mail ons via support@totalli.nl.

Ecwid apps

Op dit moment bieden we 2 apps (plugins) voor het Ecwid platform:

  • "Share for Later": hiermee is het mogelijk om interessante producten op een Ecwid-webshop te kunnen "pinnen" en delen met anderen, als suggestie voor een kado of zomaar, ter inspiratie, of naar jezelf te sturen als een soort wensenlijst. Dat alles zonder in te hoeven loggen, dus zonder klant-account. Makkelijk, veilig, snel, en: leuk! Voor meer info zie onze Pin-and-Share documentatie- en helppagina
  • "Compare and Share": een vergelijkingstool waarmee je prdoctspecificaties makkelijker kunt vergelijken met elkaar. Met ook een optie om de overeenkomstige specificaties te markeren, zodat je snel kunt zien waar de verschillen tussen producten zitten. Handig voor bezoekers, en beter voor uw conversie, want bezoekers krijgen meer bruikbare productinformatie, en zullen eerder een keuze kunnen maken. Voor meer info zie onze Compare-and Share documentatie- en helppagina


Hebt u een vraag over andere diensten die niet genoemd zijn? Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen, of wilt u gewoon meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!