icon Lightspeed eCom

Lightspeed eCom

Als partner van Lightspeed sinds 2012 bouwen we maatwerk-features voor dit webshop platform. We kennen het systeem van binnen en buiten en denken met u mee om een oplossing te bieden die past binnen dit platform en uw budget.

Lightspeed thema's

Wij ontwerpen en bouwen sinds 2013 thema's voor het Lightspeed eCom-platform. We kennen de ins en outs van dit veelgebruikte e-commerce platform om solide thema's te bouwen die je helpen je bedrijf te laten groeien. Kijk bijvoorbeeld eens naar ons Lightspeed thema "Berlin".

Lightspeed eCom: maatwerk

We ontwerpen en bouwen functies op maat voor dit webshop platform. Bijvoorbeeld een productkeuzehulp, een abandonment functie, of een functie die bezoekers een mail stuurt wanneer een product weer beschikbaar is (on-stock). Of een techniek die productvarianten (kleuren, maten, configuraties etc.) toont wanneer dat geen standaard optie is in Lightspeed.

Bijvoorbeeld: een keuzehulp, een abandoned cart-feature of functie die bezoekers een mail stuurt wanneer een product weer op voorraad is. Of een techniek die productvarianten toont (kleuren, maten, configuraties etc.) waar dat niet standaard van toepassing is in Lightspeed.

logo Lightspeed

Lightspeed is een toonaangevend wereldwijd SAAS e-commerce platform, cloud-based, dus u hoeft de webshop niet zelf te hosten of bestanden zelf op uw computer te hebben staan. Alles draait online, in-the-cloud, en daardoor kunnen platform updates zeer snel worden doorgevoerd. U bent in een handomdraai online met uw webshop, met alle features die het standaard biedt, en dat zijn er nogal wat! Naast allerlei "thema's" (hoe uw shop eruit ziet en werkt) heeft Lightspeed vele "out-of-the-box" koppelingen met o.a. boekhoudpakketten, betaalmogelijkheden en transportdiensten. We ontwikkelen complete webshopthema's en nieuwe functionaliteiten voor Lightspeed.

totalli t|m e-commerce (zonder hoofdletter inderdaad ;) is business partner van Lightspeed (voorheen SEOshop) sinds 2012. Neem contact met ons op en start vandaag nog met Lightspeed.

icon Ecwid apps

Ecwid apps

Totalli is partner van Ecwid sinds 2023. Voor dit platform ontwikkelen we apps die de functionaliteit van webshops op dit platform uitbreiden. Maatwerk, maar dan voor iedereen die dat wil beschikbaar!

Over Ecwid

Ecwid is een webshopplatform dat als onderdeel van Lightspeed webshops aanbiedt aan het MKB. Het richt zich met name op het MKB (kleine tot middelgrote webshopeigenaren). Het grote voordeel van Ecwid: het biedt standaard zeer veel manieren (kanalen) om de producten online te verkopen. Direct via uw eigen webshop, of via integraties met andere platforms (verkoopkanalen) zoals Wix, Wordpress, Facebook, Instagram, of online marktplaatsen zoals Tiktok, Amazon of Google Shopping. Alleen vanuit één centrale beheerplek. 

Het is te beschouwen als een overkoepelend "meta-platform", in de zin dat u uw productcatalogus beheert via Ecwid, maar u zelf bepaalt via welk kanaal uw producten verkocht gaan worden. Veel mogelijkheden dus om uw producten op de markt te brengen!

totalli e-commerce & Ecwid

Wij ontwikkelen apps voor Ecwid "in-huis", maar ook maatwerk apps. Geen uitbestedingen dus, geen programmeurs die in het buitenland zitten, geen taal- of tijdissues. 

Hebt u vragen of interesse, of wilt u eens praten over de mogelijkheden, mail ons?

Ecwid apps

Op dit moment is de ontwikkeling van onze eerste app nog volop gaande, en zijn we in de afrondende testfase. We verwachten op korte termijn een app aan te kunnen bieden die heet "Share for Later". Hiermee is het mogelijk om interessante producten op een Ecwid-webshop te kunnen "pinnen" en delen met anderen, als suggestie voor een kado of zomaar, ter inspiratie, of naar jezelf te sturen als een soort wensenlijst. Dat alles zonder in te hoeven loggen, dus zonder klant-account. Makkelijk, veilig, snel, en: leuk!

Bekijk onze Ecwid-app documentatie- en helppagina

Hebt u een vraag over andere diensten die niet genoemd zijn? Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen, of wilt u gewoon meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!