Portfolio case: screenshots

In de voorbereidingsfase maken we een schema van de "user flow" van de keuzehulp. Hierin wordt bepaald welke stappen er nodig zijn, en in welke volgorde
De keuzehulp vraagt in verschillende opeenvolgende stappen uit wat voor product iemand zoekt. In dit geval, voor welke ruimte het product bedoeld is.
De stap: welk type (inbouw/opbouw) is gewenst?
Als laatste stap kan de gewenste maat worden gekozen. Op basis van alle ingevoerde keuzes wordt dan een verzameling producten getoond die voldoen aan de selectiecriteria..
  • Features:
  • productconfigurator
  • theme customisation

123ldspots is een gespecialiseerde webshop op het gebied van ledspots,met een breed assortiment aan inbouw en opbouw ledspots en armaturen. Ze legden aan ons de vraag voor om een keuzehulp te bouwen die het bezoekers makkelijker maakt om producten te vinden die passen bij hun klantvraag, op het Lightspeed eCom platform.

Uiteraard is de keuzehulp responsive gebouwd, geschikt voor zowel desktop als smartphones, en kan de tool geconfigureerd worden via de Lightspeed backoffice zodat vanaf alle gewenste pagina's waar de tool geplaatst is, de meest relevante keuze-opties getoond worden, wat zorgt voor een optimale gebruikerservaring. Echt maatwerk dus!

Opdrachtgever: 123Ledspots.nl
Jaar: 2018
Tags: configurator custom feature Lightspeed eCom